Alla inlägg den 15 maj 2011

Av Anna - 15 maj 2011 21:00

Hur ska ja orka med denna veckan som kommer. Har verkligen fullt upp. Cornelia ska springa rosenloppet imorgon och ja ska vara sjukvårdare. Ja hoppas inga barn springer och ramlar. Nicole kan ju inte springa så hon får hålla mig sällskap. Sen blir det handling idagarna. Corre ska sova över på dagis med, fick reda på i fredags. Farmor och farfar var snälla och låna en sovsäck. Klarar hon det att sova där så ska hon följa med på läger om 2 veckor eller vad det var.


Nicole ska till sin läkare med i veckan men annars är det inskolningen som gäller. Kommer bli tufft. Skulle egentligen lämna prover på sjukhuset men ja har helt enkelt inte tid att sticka dit.


Längtar dock tills helgen när vi ska på utställning. Roxy ska ställas ut 2 dagar i rad. Helene var här idag och tränade henne. Gick ganska bra. Men ja ska nog gömma mig lite när hon är inne i ringen med henne nästa helg. Hon vill ju gärna springa till mig och det får hon inte.


Nu blir det lite film och sen blir det sängen. Jonas kollar ju på ishockey skit här inne så då får det bli film. Hatar att tv3 inte funkar i vårt sovrum för då kunde han varit där istället.


 

Ovido - Quiz & Flashcards