Alla inlägg den 22 mars 2012

Av Anna - 22 mars 2012 19:53

Jaha då var det dags igen. Nicole är sjuk. Jonas hämtade henne på dagis idag för hon hade fått feber. Ja har ju varit hemma med Corre eftersom hon haft en jobbig natt med växtvärk. Klockan 5 i morse somnade vi. Legat och masserat hennes ben halva natten. Kändes som inget hjälpte. Hon grät hela tiden. Det kommer ju och går hela tiden växtvärken.


Gårdagen spenderades i Helsingör med jobbet. Det gungade som bara den när vi åkte hem. Vi hade tur med vädret. Soligt och inte så kallt. Ja har lärt känna en ny tjej. Ja var lite tveksam från början men sen när vi började snacka hade vi ganska mycket gemensamt. Hon är ju lite äldre än mig men vad gör det. Ska bli kul att lära känna henne bättre.


       


Efter vi kom tillbaka till hbg så gick vi en runda på hm. Ja köpte två nya klänningar till töserna bla.


Tråkigt att hon inte kommer imorgon men på måndag skulle hon komma.


Imorgon blir det att vara längre på jobbet så ja hinner med så mycket som möjligt innan min chef slutar. Ja vill vara klar tills dess nämligen. Ja ringde henne idag trots att vi är lediga på torsdagar för ja behövde råd och sen var ja förbannad på jonas.


Alla verkar tycka att hans jobb är så viktigt och att ja ska vara hemma så fort barnen blir sjuka. Men inte min chef. Hon förstår mig. Ja måste ju bli klar på det ja går nu så ja kan gå vidare. Ja har tidspress på mig med. Trött på att sätta han först. Imorgon går ja till jobbet så får han vara hemma helt enkelt. Ja hade mer än gärna varit hemma med Nicole men just imorgon går det inte eftersom ja har inbokat extra tid på jobbet med chefen.


  

min lilla prinsessa. mamma älskar dig  

Ovido - Quiz & Flashcards