Alla inlägg den 3 juli 2013

Av Anna - 3 juli 2013 21:48

Igår var verkligen en toppendag. Trött som ett svin var ja när ja vaknade. Var uppe igår natt med Corre som hade växtvärk. Satt och halvsov medans ja masserade hennes ben. Men ja var glad när ja vaknade sen på morgon. Hela morgon tjatade ungarna om att vi skulle åka och kolla på bio med Max. Tiden gick fort här hemma tycker ja och vid kl 14 drog vi in till stan för att möta upp Malin, Kim och Max. Alltid lika kul med familjen Petersson  . Max går på dagis ihopa med mina töser.


Vi kollade på dumma mej 2. Max var lika rolig som filmen   . Nicole var duktig och satt nästan en hel halv timme själv i sin stol innan hon ville sitta hos mig i knäet. Måste påpeka att deras stolar på bion suger när det gäller till småbarn. Man kan ju sätta en plastgrej i stolen men barnen kan inte luta sig tillbaka för då tippar stolen och dom sitter med benen i vädret. Iallafall var det kul. När vi kom hem så somnade barnen nästan direkt. Jonas var hemma när vi kom hem så ja tog en långpromenad med vovvarna själv.


Somnade själv i hyfsad tid men blev väckt i natt igen av växtvärken. Idag har vi haft fullt upp. Ungarna ville kolla film och sen blev det middag och vila. Sen har vi målat nästan alla stenarna och snäckorna som Nicole hade med sig hem när hon hade varit på utflykt med gammelmormor och morfar. Ligger på torkning och imorgon ska det sättas glitter och annat roligt på dom hade vi tänkt.


Pratat med mamma,syster och pappa ikväll med. Saknar mest syster men vet att vi träffas snart.


Nu ska ja se pll och sen måste ja försöka sova.


 

Ovido - Quiz & Flashcards