Alla inlägg under juli 2009

Av Anna - 8 juli 2009 22:16

Ska kolla på lägenhet i hbg imorgon. Ja hoppas den är fin och att vi får den. Ja ska ju bli sambo med Jonas. Hans idé faktiskt. Ja har ju varit ganska emot det innan för ja vill ju inte bo med en kille igen. Men dt känns ändå annorlunda nu att bo med Jonas. Vi ska ju trots allt ha en liten till så det underlättar en hel del att alltid ha han där. Ja älskar ju han på mitt eget lilla vis. Det är allt konstigt... När vi var tillsammans bråka vi hela tiden sen när vi inte var det längre utan bara träffades utan några namn på vad vi var så har vi knappt bråkat. Allt har varit toppen. Så bra att det råka bli en bebis till. Kärleken är allt bra konstig ibland...


Nej nu får ja nog försöka sova...

Av Anna - 2 juli 2009 19:38

Att ja är ett hormonmonster just nu. Kan börja gråta för ingenting. Blev sjukt arg på mamma innan. Slängde på luren och började störtgråta. Men en sak är säker. Ja hatar den där hunden.


Blir att vi ska åka till Ikea nästa fredag istället. Tur det för ja måste ju köpa ljus till Paula. Det ska ju användas under dopet. Ska snart kolla på unga mödrar. Då lär ja väl gråta mer...

Av Anna - 2 juli 2009 12:42

Har verkligen det med att få nått gjort. Idag när ja vaknade ville ja bara lägga mig igen trots ja har sjukt mycket att göra innan pappa kommer. Ja måste ju passa på nu när Cornelia är hos Jonas.


Har sjukt mycket tvätt ja måste göra idag... Fan vilken jobbig dag det kommer bli. Vill ju bara ta det lugnt och vila. Kanske somnar tidigt ikväll. Ska ju upp tidigt imorgon. Får inte glömma allt ja måste ta med mig imorgon. Man vet ju inte om Jonas tänker på såna saker. Vi är ju inte hemma här förens på kvällen.


Nej nu får ja väl sätta igång...



Ovido - Quiz & Flashcards