Alla inlägg den 17 januari 2009

Av Anna - 17 januari 2009 19:25

Har inte fått nått gjort idag. Jonas åkte hem med corre i förmiddags och la ja mig i sängen igen och kollade på film. Sen somnade ja och vaknade med värsta huvudvärken.


Kändes dumt att låta han ta henne när hon har feber. Men ja vet ju att han tar hand om henne. Han skulle ju åkt hem igår men blev kvar. Han kom ju ganska sent och hur kul är det att sitta på tåget med en gnällig unge. Hon fick sova mellan oss i natt. Hon vaknade typ 10 gånger. Jonas sov som en stock som vanligt. Ja vaknade ju varje gång. En gång förstod ja ju varför hon vaknade. Han hade typ lagt sig på hennes ben och hon kunde inte röra sig. Fick ju putta lite på han så han skulle vakna till så ja kunde flytta henne närmre mig. Vilket ja med gjorde och sen somnade hon om. Fattar inte att han kan sova så tungt. Men det är kul att lyssna på han när han sover för han snarkar så sött. Första gången ja hörde det blev ja rädd. Trodde inte han kunde andas men nu har ja vant mig vid det haha.


Skulle gjort så mycket idag men inget har blivit gjort. Har ingen ork till det. Har ju varit några tuffa nätter med Corre. Hon har sovit oroligt och ja med. Ska alldels strax hoppa ner i badet hade ja tänkt mig. Känner att ja luktar bara Jonas haha. Sen blir det att krypa ner i sängen igen och kolla på film.


Ovido - Quiz & Flashcards