Alla inlägg den 6 augusti 2009

Av Anna - 6 augusti 2009 17:58

Kan bara säga att ja är så tacksam mot alla som hjälper oss att flytta. Dock inte min egen familj då som bara sviker hela tiden. ja får stå ut. Snart har vi flyttat och då blir alltig bättre. Har en underbar liten dotter och underbar kille. Som ställer upp fast han egentligen inte behöver det. Ja längtar nu tills vi börjar vårat liv tillsammans. Vet att ja haft massa funderingar och tvivel på det hela innan senaste för ett par dagar sen, men nu är ja säker på vad ja vill.


Var hos Anders i morse. Kändes inte bra att ja inte kommer träffa han mer. Han har varit guld värd att gå till. Men ja lovade att ja ska höra av mig lite då och då så han kan följa utvecklingen med mig ändå. Kommer ihåg det som igår när ja ringde honom från bb och sa att nu har ja äntligen blivit mamma och han såg fram emot att träffa det lilla livet. Så han kommer ja verkligen sakna.


Nån annan som ja med kommer sakna är Lena. Hon har varit helt underbar nu den senaste tiden. Vi har snackat mycket. Hon sa ju till och med för ett par veckor sen att ja var hennes dotter med. Snacka om att ja blev rörd. Hon sa att det kvittar om du redan har en mamma men du är min tös du med lika mycket som Icka är. Ja hoppas hon kommer och hälsar på oss ofta. Vet ju att hon är ledig en gång i veckan så då tycker ja hon kan köra och hälsa på oss hahaha.


Imorgon ska ja ha visning på lägenheten men ja har knappt kommit nått i städningen. Somnade efter ja kom hem från Hässlehåla innan. Mamma skulle ha corre ett par dagar. Annars blir det liv eftersom farmor och farfar haft henne. Saknar henne redan min lilla snutt. Fick värsta spyattacken när ja skulle åka hem. Det är härligt att känna att man lever och att det är nån annan som lever i magen just nu. Man blir ju konstant påmind. Ja är ju trött hela tiden. Har varit lite yr men inte som när ja väntade corre. Nej nu får ja fortsätta plocka undan lite här hemma.


Kommer 2 kort med från nu i sommar... Såg att det var längesen ja la till nått kort här...



Ovido - Quiz & Flashcards