Alla inlägg den 28 augusti 2009

Av Anna - 28 augusti 2009 16:57

Meningen att vi ska flytta imorgon ju. Men än så vet ja inte hur det ser ut. Hon som bor i lägenheten nu är ju störd på riktigt. Hon har vetat hela tiden om dagen som vi hade bestämt att Jonas skulle hämta nycklarna. Vilket är idag. Jonas ringde henne igår för att bestämma tid. Då säger hon att hon blir klar på lördag vid kl 4. Jonas förklarar för henne att vi ska flytta in på lördagen och vi hyrt lastbil och allt från kstad. Detta visste hon redan. Då börjar hon beklaga sig om att det strula sig för henne med det ena och det andra. Vilket ja skiter fullständigt i. Ja har fan hyrt lastbil för fan. Tror hon att det bara är att boka om sådär. Hade ju ett helvete att hitta en som tog in allt och var till ett rimligt pris. Hon har visst sina saker kvar än. Men ja sa det hon ska vara ute imorgon annars så jävlar ska hon betala lastbilen och alla andra som ställer upp och hjälper till att flytta. Vilket ja vet att hon inte har råd med. Hon har ju seperat med pappa till hennes barn och det var därför hon var tvungen att flytta för hon hade inte råd med hyran själv.


Visst ja tyckte synd om henne från början för det är ju tråkigt för barnet. Men nu när hon strulat flera gånger så känns det inte som ja har nån sympati längre för henne. Hon kunde ju inte ens bestämma dag innan utan jonas fick ju säga att vi skulle flytta in på lördag dom gångerna han snackat med henne om när hon kunde lämna lägenheten. Innan var dte ju så viktigt att vi flyttade in så fort som möjligt så då borde hon fan haft tid att packa och städa. Finns ju inte en chans att ja stannar i denna lägenheten från imorgon. Ja vill ju bara flytta nu. Sen borde hon inte tjafsa med mig nu när ja är världens hormonmonster. Sa till Jonas med har hon inte flyttstädat så ska hon betala för det. Han menar på att han kan dammsuga lite om hon nu hade tagit köket och badrummet som hon sa att hon hade gjort. Mitt svar det skiter väl ja i. Hon får ju städa allt för ja tänker inte börja med att städa det första ja gör när ja ska flytta in. Det accepetar ja inte.


Saknar min unge skitmycket just nu. Längtar efter henne. Träffar ju henne imorgon. Fan vad hon har blivit trotsig. Nu börjar det bli jobbigt för Jonas med när hon håller på hahaha.


Här kommer en bild som aldrig kommer hända igen. Man ska aldrig ge ungen strösselburken för då ser det ut såhär:)


Ovido - Quiz & Flashcards