Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Anna - 11 juli 2010 20:02

Vill att denna kvällen ska gå snabbare för imorgon kommer mitt lilla hjärta hem. Som ja ska pussa och krama på henne. Längtar efter henne sjukt mycket. Det märks att hon inte är hemma för det är så tyst utan henne.


 


Som ja älskar mina flickor. Imorgon måste ja sticka till banken. Jonas fick mitt kort uppkäkat att bankomaten. Så glad man blir. Så det är vad ja måste göra innan Corre kommer hem. Ska försöka vara där när banken öppnar. Tur är med att ja fått mitt idkort för annars hade det blivit svårt imorgon. Fixade ett nytt Visakort via internetbanken ifall ja inte får tillbaka mitt gamla. Det står ju mitt gamla efternamn på det så ja vill ju ha ett med mitt efternamn ja har nu. Hade ju en anledning nu att fixa ett nytt. Gjorde ett eget med foto på barnen. Jonas blev nog lite sur att han inte fick vara med men ja ville ju bara ha på barnen.


Ja har fixat matlåda till honom för morondagen. Då börjar ju han på sitt nya jobb. Nu blir det ju jag som får ha mat på bordet när han kommer hem från jobbet. Nej nu ska ja snart kolla på VMfinalen med honom och sen blir det lägga sig efter det. Upp tidigt imorgon..  

Ovido - Quiz & Flashcards