Alla inlägg den 6 februari 2012

Av Anna - 6 februari 2012 09:20

I helgen har vi haft kalas för Nicole. Hon fyller ju år på onsdag men vi valde att fira denna helgen. Min lilla prinsessa låg och sov när alla kom. Men hon vaknade av att alla pratade.


Hon fick jättemånga fina presenter. Leksaker och kläder och lite annat smått och gott. Bästa enligt mig var att hon fick en ny vårjacka. Jättesöt. Funderar på om ja ska se om ja hittar samma till Corre i större storlek.


Corre var överlycklig att hennes moster Hia var hos oss. Ja fick känna bebisen röra sig. Vilken lyckokänsla. Det har ja längtat efter. Saknar ju själv den känslan av att ha nån som sparkar och rör sig i magen. Tyvärr blir det inga fler barn här ju. Men sånt är livet. Ja har ju fått två fina flickor som ja älskar mer en nått annat.


igår kom pappa och lena hit. Lena jobbade i lördags så ja bjöd hit dom igår istället så hon också skulle få träffa barnen. Lena den stackaren fick knappt vara ifred utan ungarna skulle leka med henne hela tiden. Ja och pappa fick tid att snacka själva en bra stund.


Nej nu ska ja sätta mig och ringa massa samtal.


   

Ovido - Quiz & Flashcards