Alla inlägg den 20 juni 2012

Av Anna - 20 juni 2012 21:43

Vissa gör allt för att få uppmärksamhet. Dessa dagar har ja tänkt på en person som hotade med att ta sitt liv. Vilket ja tyckte rent sagt var patetiskt. I detta fallet iallafall. Nästa gång om ja ser personen så ska ja säga vad ja tycker. Personen i fråga är inte död och ja önskar inte livet ur den heller utan bara säga sanningen och stå för det den sagt.


Personen i fråga behöver hjälp och ja hoppas den får det.


Annars har veckan varit ok än så länge. Igår var vi i Ängelholms hembygdnasparken med ungarna. Med Sandra så klart. Nicole var tråkig för hon ville bara kolla hästarna hela tiden och inte leka alls. Hon var helt enkelt inte på humör igår.    


Vädert var fint som tur var. Efter vi var där så åkte vi bortom Engelholms glassfabrik. Köpte med mig lite mjölkfri glass till riktigt billigt pris. Sen bar det av hem. Men innan vi åkte hem så åkte vi inom Sandras nya jobb. Köpte några saker till Roxy där. Sen blev det hem och in med glassen i frysen och sen fixa med Roxys tänder. Inte lätt alls att skrapa. Men det behövdes. Gjorde en hel del igår men har en lite kvar.

Idag har hon fått klorna klippta efter ja hämtat hem barnen från dagis.


Snacka om att ja kännt mig död efter kl 12 idag. Trodde att ja skulle somna i bilen när vi skulle serva växterna. Tur att vi hade mycket att göra och inte långt mellan företagen. Det är fortfarande roligt på jobbet. Men ja måste erkänna att det tar mycket på ryggen med alla lyft. Även om man försöker lyfta rätt så känns det ändå. Fått min första utskällning idag med. Fast det inte var vi som gjort fel utan dom som packat frukten. Ja blev helt ställd men höll minen. Kändes bra att ja kunde hålla mig lugn och inte bli förbannad.


Nej nu ska ja äntligen sova. Lär nog sova gott i natt.



Ovido - Quiz & Flashcards