Alla inlägg den 2 juni 2009

Av Anna - 2 juni 2009 21:30

I kroppen nu att ja är helt slut men ändå inte. Blev ingen sömn i natt direkt. Hann sova  20 minuter och sen vaknade Corre och då var det bara att gå upp igen. Snackade lite med min brorsa idag. Han ringde på förmiddagen. Sen så har Danne med ringt idag så vi snackade lite skit som vanligt dock inte flera timmar som vi brukar göra. Jonas är ju här nu så ja kände inte för att sitta och snacka i mobilen då. Dagen har varit ganska hyfsad. Jonas kom hit vid halv 12 så vi gick ner med soperna och sen gick vi och mötte han vid bussen. Sen blev det massa mys. Jonas var kramig av sig. Sen stack vi till netto efter Corre vaknat från sin middagsvila. Hon gick nästan hela vägen dit. Men sen i affären så fick hon ett utbrott. Man kan ju faktiskt inte öppna saker innan man betalt. Sen gick vi hem iallafall och så hoppade ja in i duschen. Som vanligt kommer Jonas in och skrämmer livet ur mig. Ja sa va fan måste du vara här inne nu och sluta skrämma mig. Han skrattar och säger att men vi kan ju lika gärna hålla dig sällskap. Knäppis hahaha.. Ja skulle bara duscha snabbt ju. Sen kom E hit och vi snackade ut. Jonas gjorde maten under tiden. Tvingade han att äta pastasallad. Ingen mer skräpmat här hemma inte. Här blir det sallad så det stinker om det. Fick lite ont i magen efter vi hade ätit men det var ju inget konstigt. Hade ju inte ätit igår och ingen frukost idag eller nått annat.


Nu ikväll har vi kollat på film och myst och nu kollar vi på tv. Ja hoppas ja kan sova i natt. Ja behöver nog det. Kroppen behöver ju vila.


Imorgon ska vi till Paula vid middag och se lilla Nicolas. Som ja längtar efter att se han:). Sen efter det ska ju jag sticka till läkaren. Så då får Jonas underhålla Corre i väntrummet. Dom får ju inte följa med in. Föredrar att ja kan snacka med min läkare ifred. Så ser morgondagen ut iallafall och nu ska ja krypa ner i sängen hos Jonas igen:)



Ovido - Quiz & Flashcards