Alla inlägg den 4 september 2009

Av Anna - 4 september 2009 15:34

Idag började dagen hyfsat. Gick upp direkt när Corre vaknade och gjorde välling. Jonas låg kvar och snarkade. Sen vid kl 9 så vaknade han. Vi låg ju alla kvar i sängen. Allt var frid och fröjd tills efter kl 10. Då hade ja värsta skallevärken. Corre skrek som en galning och var skitarg på Jonas av nån anledning. Ja skriker infrån sovrummet att sluta reta henne och ge henne det hon ville ha. Efter ett tag så blir det tyst iallafall och sen kom posten helt plötsligt.


Jonas kommer in och säger att vi fått post och ja frågar har det kommit nått från din bank idag då? Svaret blir nej och då får ja ett utbrott och säger men va fan det skulle ju vara inlämnat senast imorgon Jonas och säger nu får du fan ringa din bank. Efter mycket tjat på honom att han ska göra det så gör han det. Får ett svar det kommer nog på måndag. Då blir ja ännu argare och säger fattar du att ja kommer inte kunna betala min del av hyran pga din brist på att göra saker när man säger till dig. Nej du ska bara dra ut på det. Ja var så arg så ja skakade. Sen börjar grälet. Han säger till mig att ja ska ringa till Fsk och säga som det är. Men lilla vännen det är ju du som gjort bort dig. Han har vetat hela tiden vilken dag pappret från banken skulle vara inne.


Han går iväg och ja hör att han snackar i sin mobil. Så ja säger till honom ja måste låna din mobil så ja kan ringa till fsk då. Men sen är det bara när ja kommer fram så har pengarna tagit slut. Ja blir arg. Säger du kunde väl sagt att du inte hade så mycket pengar kvar på mobilen. Då får ja ett svar att det är väl inte mitt fel. Ja bara jo du hade inte behövt ringa ditt samtal innan. Vi har ju fan bara 100 kr kvar på mitt konto. Då får ja ett svar att ja men fyll på din mobil med det. Nej det tänker ja fan inte göra. Det är ju så att ja ska byta nummer snart och ja hade typ bara några kr kvar så varför fylla på den då.


Slutar med att ja gör det iallafall men sur som fan är ja. Sen började vi bråka rejält efter corre somnat. Corre vaknar inte ens av att vi skriker på varandra. Ja säger vad ja tycker och tänker och han med. Slutar med att ja börjar störtgråta för han sa en hel del elaka saker. När ja ligger och gråter så kommer han helt plötsligt och lägger sig bredvid mig och säger förlåt och vill inte att vi ska bråka. Vilket ja inte heller vill. Sen ligger han och bara håller om mig och pillar mig i håret medans ja snyftar. Fatta att ja älskar den kille mer än nått annat i världen. Vill inte vara utan han. Ja vet att ja är gnällig och blivit gnälligare nu sen ja blev gravid. Det är inget kul att ha ont heller. För nu får ja ju inte ta nått för värken heller och det påverkar mitt humör.


Känns lite som ja är påväg in i en deppression igen. Kan det vara så illa. Ja känner ju inte för nått längre. Vill bara dra täcket över huvudet och aldrig gå upp från sängen. Ja har ju mina stunder när ja är jätteglad. Som igår kväll. Efter Corre hade somnat så bestämde Jonas att vi skulle bada. Han tände ljusen och sen kröp vi ner i badet och bara låg och mös och snackade. Då var allt bra och ja var världens lyckligaste. Ja menar va fan händer med mig???


Nej nu ska ja slänga in lite tvätt och sen passa på att bada i lugn och ro. Corre och Jonas är hos en kompis vilket är skönt eftersom ja behöver vara själv ett tag...

Ovido - Quiz & Flashcards