Alla inlägg den 10 maj 2010

Av Anna - 10 maj 2010 18:31

Vissa kan ju inte hålla sig till sanningen så är det bara. Jaja jag vet ju hur det ligger till och vad som hände och corre med. Igår kväll ringde telefonen hela tiden kändes det som. Min bästa vän ringde först och det var skönt att snacka av sig hos honom lite. Glad att ja snart får träffa han. Pappa ringde med igår. Lite konstigt faktiskt för han är inte den som bara ringer sådär utan anledning. Men han ville bara kolla hur det var med mig och barnen och hur det gick för Jonas. Som ja har skrivit innan så saknar ja min pappa jättemycket. Mamma med men inte på samma sätt. Ibland önskar ja att mamma hade varit mer som min svärmor. Hon kan man snacka med om allt känns det som och hon är bara snäll rakt igenom. Ja vet att ja borde sagt som det var om depressionen innan för henne men det känns som att det blir fel på nått sett när hans föräldrar får veta mer än vad mina egna. Alltså svårt att förklara.


Sen att ja och Jonas ryker ihop är nog inget ja ska skriva mer om här. Han har ju läst förra inlägget och vi har diskuterat vad som hände. När man tappar humöret så kan det gå hett till så är det bara. Men Corre borde inte se sånt. Hon är väldigt överbeskyddande när det gäller mig. Så ska det inte vara.


Corre har varit hos doktorn idag. Gick bra. Hon är så duktig. Hon var på bvc också och det gick bra med. Imorgon ska vi dit med Nicole. Hon ska vaccineras för första gången.

Nu ska ja ta upp Nicole ur badet. Hon och Jonas och Corre badar. Ja badade först eftersom vi får ju inte plats alla i badkaret hahaha.

Ovido - Quiz & Flashcards