Alla inlägg den 15 maj 2010

Av Anna - 15 maj 2010 21:01

kan inte låta bli att vara det. Vår granne ska ju flytta. Det är så typiskt att när man hittar en sån bra granne så ska hon flytta. Folk i detta huset gillar ja inte nått nämnvärt men det har sina anledningar. Ta typ dom som bor under oss. En ensamstående mamma med en jävligt dryg unge. Varje gång man går ut så ser man hon sittande i fönstret och musiken är på hög volym. Det är sån typisk fjortismusik. Ja har sagt en dag kommer hon säkert ramla ut och då kommer ja vara där och skratta. Ungen är så jävla dryg. Sen dom som bor ovanför oss börja banka i sitt golv ett par gånger i början när vi hade fått Nicole och hon skrek. Sen några andra idioter i huset som är rädda för vår grannes hund. Seriöst det är för fan en dvärgpinscher och är världens snällaste hund.


Har börjat störa mig på dom längst ner med för en dag när ja kom hem så kom det en kille utkörandes från lägenheten med sin moppe. Alltså sen när kör man in sånt i sin lägenhet???? Ja längtar tills vi får en ny lägenhet.


Ska snart kolla på mina serier hade ja tänkt mig. Har legat större delen av dagen. ja är så förkyld och har grymt ont i halsen än. Men först ska ja gå och hämta lite av min nya favoritmat....

så jävla god...  

Ovido - Quiz & Flashcards