Alla inlägg den 11 maj 2010

Av Anna - 11 maj 2010 15:13

Allt har flytit på bra idag. Iallafall för en gångs skull. Det gick bra på bvc. Nicole hon ökar fint i vikt. Får se om ja ringer svärmor och berättar sen om hur det gått idag. Egentligen är det skönt att kunna prata med henne. Snackade med henne igår ett bra tag. Ja vet inte men hon är liksom lätt att prata med. Nästa vecka ska ja söka hjälp har vi bestämt. Jonas följer med mig. Ja behöver hans stöd för nu vill ja inte må dåligt längre. Sen behöver ja och Jonas med reda ut våra problem.


Ska strax springa ner i tvättstugan. Har sjukt mycket tvätt. Under tiden ska Jonas laga middag. Idag är ja på G känns det som. Fixat massa saker. Varit på bibblan tex och fixat lånekort till Corre. Sen var vi i stan en runda och handlade och lånade böcker. Dom hade inte Bamseböcker på bibblan här nämligen. Nu ligger Corre och sover en stund. Hon har ju också haft fullt upp idag. Nej nu måste ja gå ner till tvätten... Sen tack för kommentaren till förra inlägget  .


Alltid lika glad vår lilla Nicole  

  

Av Anna - 11 maj 2010 10:26

Kommer allt bli bättre snart. Vi var på möte i morse. Det gick bra tycker ja. Fick lite sagt. Hon kommer hem till oss nästa vecka istället. Men då är Corre på dagis. Det passar bättre. Corre ville ju ha uppmärksamhet hela tiden och ja blev lite distraherad. Men nu är det små steg som ska tas så ja kan hitta tillbaka till mitt glada jag igen. Ja får min remiss idag med. Sen är det upp till mig att söka hjälp.


Just nu sitter corre hos mig och sjunger. Ska snart sticka till bvc. Nicole ska få sina första spruta. Men innan dess ska vi till bibblan och efter bvc ska vi in till stan...

Så nu kan ja inte skriva mer. Skriver mer sen senare idag.

Ovido - Quiz & Flashcards