Alla inlägg den 14 augusti 2011

Av Anna - 14 augusti 2011 21:15

Nu ska ja inte använda den mer. Skönt i och för sig. Så fort fingrarna svullnar så kan ja ju inte ha den. Så nu tänker ja inte använda den mer. Jonas använder ju inte sin pga sitt jobb utan har haft den hängande runt halsen. Vi är ju inte mindre gifta för det.


Idag har vi gått igenom höst/vinterkläderna. Lite tidigt dock men ja vet hur det var när corre skulle börja dagis. Då skulle det inhandlas nya regnkläder och sånt och allt var slut eller fanns inte i hennes storlek. Denna hösten har ja varit tidigt ute och väntar bara på att hennes nya regnkläder ska komma nästa vecka. Nicole tar ju över corres gamla hello kittyregnkläder. Dom är lite stora men vad gör det. Hon kommer ju växa i dom och sen är dom i fint skick med   .


Ja har ju alltid varit sån att ja inte velat att barnen ska ärva efter varandra men har börjat tänka om. Allt behöver man ju inte ärva men sånt som regnkläder gör ju inte så mycket.


Nästa vecka är det fullt upp. Jonas börjar jobba och ja kommer vara hemma med alla tre barnen här hemma. Vilket inte kommer bli en dans på rosor. På torsdag ska ja fixa naglarna och sen åka till sjukhuset för min lilla operation. Sen ska väl det bli bra får ja hoppas. Lite Nervös är ja dock. Nästa helg bär det ju av till min syster för att fira henne. Tror att vi nog ska ta med Roxy iallafall. Får se hur det blir. Ska fixa några av corres presenter med nu i helgen så har vi det gjort och kan gömma det när hon är iväg med sin faster.


Väntar bara på att corre ska somna nu så ja och gubben kan ha lite ensamtid. sen blir det ju sängen.

Ovido - Quiz & Flashcards