Alla inlägg den 28 augusti 2011

Av Anna - 28 augusti 2011 21:20

Hur fan kan man bara stå och se på när ett barn blir slaget av sin pappa. Läste detta på fb i en grupp ja är med i. En annan mamma hade skrivit om detta och inte gjort ett skit. Ja skrev till henne och sa vad ja tyckte om det hela och att ja skäms över att bo i samma stad som henne. Ja är fortfarande upprörd över vad ja läste. Hur kan man låta bli att ingripa när nått sånt händer. Detta är för fan ett barn som inte kan försvara sig själv. Ja skrev och frågade om hon hade skitit att ingripa om det var nån som hade slagit hennes unge med. Vad är detta för samhälle vi bor i där man bara står och ser på när sånt händer.  Hade ja varit där så hade denna pappan fått höra ett och annat och mamman med och sen hade ja ringt polisen. Sen om ja hade fått skit för det så hade ja fått det. Hellre det än att ett barn ska fara illa.


Ja vet ju själv hur det är när man blir utsatt för sånt och ja önskar att det funnits nån för mig när ja var liten. Idag har ja ju förlåtit den som gjort mig illa men ja glömmer ju aldrig och det har delvis gjort att ja är som ja är idag.


Nog om det nu innan ja exploderar av ilska. Helgen har varit lugn. Jonas och barnen har varit i malmö på kalas och ja och roxy var hemma och hade det mysigt. Nästa vecka är det fullt ös.


Massa möten och sen ska ja börja gå ut med Bobby och cosmos. Två besök på sjukhuset och träffa min handläggare på fsk. Nu vill ja ju komma igång med nått.


Ja kan ju inte säga att ja är bättre precis men det går åt rätt håll känns det som.


Tänkte ja skulle ha lite film mys nu med gubben innan det blir sängen.


   

Ovido - Quiz & Flashcards