Alla inlägg den 6 september 2010

Av Anna - 6 september 2010 20:17

Såg din kommentar du skrivet i förra inlägget. Är du fortfarande så mesig att du inte kan skriva vem du är plus sen att du kommer med sånt skit. Som ja skrivet innan så känner du inte mig. Du kanske tror det men så är det inte. Det är väl fan klart att ja vet att det dyker upp idioter som du som ska lägga sig i. Skriv vem fan du är istället. Sen vadå privatliv. Man skriver ju blogg för olika anledningar. Om du tror att ja blottar mitt privatliv så ska du veta en sak att detta ja skriver här är en bråkdel av allt som händer i mitt liv.


Iallafall skaffa dig ett eget liv istället och skit i mitt.


Haft en helt underbar helg. Karin och hennes man kom ju hit från Gbg. Så denna helgen så har vi turistat i Hbg. Fredagkväll började med middag på Haket. Vilken jävla dålig service på det stället. Tur att maten var god. Lämnade EN krona i dricks. Mer än så var hon inte värd. Vi fick sitta ute med dessutom. Ja som frågat Jonas innan 

- ska vi inte boka bord.

Hädan efter så ska ja inte lyssna på honom eftersom det var fullt. Efter det satte vi oss på Bishops arms och tog en drink. Ja drack då zingo hahaha. Var hemma vid 23 tiden. Sen gick vi och la oss. Ja kunde inte sova för Jonas snarkade så hahaha. Så det blev inte mycket sömn för min del. På lördagen stack Jonas och hämtade barnen och sen stack vi till sofiero slott. Jättefin park. Förstår varför den är den vackraste i europa. Spenderade hela dagen där. Fikade direkt när vi kom dit. Corre blev glad att träffa både Karin och Luciano. Hon lekte med Luciano och höll honom i handen. Hur gulligt som helst. Var ju lite orolig att hon skulle bli blyg som vanligt men icke.


I söndags så gick vi till kärnan. Bara Jonas och corre som var uppe och tittade. Vi andra pallade inte gå uppför alla trappor.

Efter det så skulle dom åka hem till Gbg. Tråkigt som fan. Känns redan tomt utan dom här. Ja har inte insett för än nu hur mycket ja saknar en del av mina gamla vänner som ja inte träffar så ofta för dom bor i andra delar av sverige. Ta Sabina tex. Saknar henne jättemycket. Ja sa till Karin nu att det får inte gå så långt mellan gångerna nu. Nu bor vi ju trots allt närmre. Så ja har redan börjat planera in en trip till dom. Det blir ju mer planerande när man har småbarn.


Lite bilder från helgen..

                      

Ovido - Quiz & Flashcards