Alla inlägg den 23 september 2010

Av Anna - 23 september 2010 10:25

Har grymt ont i magen idag och mår illa som en get  . Ja hoppas att det inte är vad ja tror för ja har inte tid med sånt nu. Eller rättare sagt ja vill inte.


Glömt att skriva att vi haft kalas i söndags för Corre när hon fyllde 3 år. Tiden bara springer ifrån mig. Känns konstigt att hon redan är 3 år. Ja har bestämt att hon aldrig ska få veta hur det var när hon var nyfödd och allt runt omkring henne när ja väntade henne. Bara vissa personer kommer ja berätta om tex Paula. Det är en person ja inte vill att hon ska glömma eller Elias särkilt nu när vi inte träffas så ofta längre. Tur man har massa kort man kan visa henne hur dom brukade leka  . För er som inte vet vilka det är så är det en tjej ja brukade umgås med när ja bodde i kstad och Elias och Corre är lika gamla. Det roliga är att när hon skulle berätta att hon väntade Elias så visste ja inte då att ja väntade Corre. Var glad att ja hade henne som var gravid samtidigt som mig  .


Nog om det nu för ja ska berätta om corres kalas.

Det var jättetrevligt. Jonas föräldrar och mormor och morfar var här plus Phille så klart. Madde jobbade så hon kom på måndagen istället. Det gulligaste var när gammelmormor och Corre satt på hennes rum och hade kafferep med nallarna. Dom var bara så söta och Corre tyckte det var jättekul  .

Hon fick massa fina presenter. Min favorit var hennes jacka. Skitfin färg och hon är så söt i den. Men ja tror hon tyckte mest om servisen hon fick av Jonas föräldrar för den leker hon hela tiden med. Så det blir mycket kaffe här hemma hahaha. På lördag kommer min familj hit. Ska bli nice. Saknar alla faktiskt förutom hunden då hahaha..


Nu blev det ett långt inlägg bara för det hänt så mycket.

I tisdags var vi på babymusik med Nicole eller rättare sagt ja och Nicole bara. Träffade en skitsöt koreansk pojke på 15 månader som var adopterad. Blev helt förälskad i honom. Elias heter han hahaha.

Så nu ska vi gå på det varje tisdag. Kul att träffa lite andra mammor med.

Nu ska ja hoppa ner i badet och sen ska ja gå en runda med Nicole innan vi ska hämta Corre på dagis  


Lite bilder från söndags:

                  

Ovido - Quiz & Flashcards