Alla inlägg den 28 september 2010

Av Anna - 28 september 2010 19:42

Hatar att må dåligt. Ja och Nicole är genomförkylda. Nicole är sämst tyvärr. Tycker så synd om henne. Idag har hon fått feber med. Igår var det på gränsen till feber och nu ikväll sa det bara pang. Ja blir så lack på att mina flickor ska bli sjuka hela tiden. Inte på dom alltså utan dom idioterna som inte kan ha sina barn hemma från dagis när dom smittar som värst.


Just nu försöker Jonas få henne att somna för en gångs skull. Ja brukar göra det annars. Cornelia ligger och sover i soffan hos min just nu. Inte bra att hon sover denna tiden. Hon somnade typ vid halv 5 tiden och lär vakna sen och inte vilja gå och lägga sig.


Pratat med svärmor idag om lite allt möjligt. Fått tid och datum till begravningen. Ja sa till Jonas att han får ta ledigt den dagen helt enkelt för ja vill att han går. En chans att säga hejdå en sista gång. Pratade med svärfar häromdagen med. Ville egentligen bara ge han en stor kram för ja tycker så synd om honom. Ja var lite rädd för att prata med honom för ja var rädd att ja skulle säga nått dumt. Men det gick bra. 


Nej nu ska ja äta lite middag. Blir en sen sådan idag. 

Ovido - Quiz & Flashcards