Alla inlägg den 11 september 2010

Av Anna - 11 september 2010 22:38

Har haft en jobbig fredag som bara den. Fick värsta paniken på morgonen när Jonas skulle gå. Först så var ja så trött för corre hållt mig vaken och sen när han skulle gå börja hon kräka som en galning. Så där satt ja med en skål i ena handen och satt och höll Nicole samtidigt. Fick slänga ner henne i badet efter det. Sen fortsatte hon kräka i badet så hon fick sitta där i med skålen. Sen fick hon alvedon och det bara fortsatte. Vet inte hur många gånger ja fick tömma den. Efter det bäddade ja ner henne i vår säng eftersom dvden sluta funka på hennes rum. Jävla skitsak. Sen blev det glass och film för det var det hon ville ha. Sen var det massa springande upp och ner från sängen för min del. Ja var så trött. Inte ens kaffe fick mig att vakna till.


Nicole var ju lite grinig hon med, men nog för ja inte kunde bära på henne hela tiden när ja fixade saker till corre. Sen vid middag så slocknade Corre men då kunde ju inte ja vila en stund utan då ville Nicole vara vaken och skulle ha mat. Corre sov ett par timmar och när hon vaknar då somnar Nicole. Man blir så glad av det. Men ja myste med sjuklingen istället.


Ja gillar inte dagis. Barnen blir ju sjuka hela tiden. Sen har inte alla vett att låta sina barn vara hemma när dom är förkylda och dylikt. Det blir som en ond spiral. Ja låter ju alltid corre vara hemma när hon är förkyld och låter inte henne gå tillbaka till dagis för ens ja anser att hon är tillräckligt bra och smittar inte. Tänk om alla andra med kunde göra så.


Idag har ja dock vilat en hel del men mes för ja inte mår bra. Har haft ont i magen nu ett tag och i morse kom illamåendet tillbaka. Ska lägga mig snart igen och hoppas på att ja och Corre mår bättre imorgon.

Ovido - Quiz & Flashcards