Alla inlägg den 9 juli 2012

Av Anna - 9 juli 2012 23:04

Varit en skum dag idag. Pratat med min handläggare på fsk. För henne gjorde det inte så mycket att ja var hemma nu tills min chef är tillbaka på jobbet igen. Hon tyckte ja skulle passa på att ta det lugnt nu tills chefen kom tillbaka från semestern. Passar mig bra nu när magen är som den är. Ja börjar ju bli bättre som tur är.


Min bästa killkompis ringde idag med. Verkar som han ska komma till hbg i veckan. Så ja hoppas vi kan träffas då.


Sandra har varit på besök idag. En snabbrunda. Nicole tyckte vi skulle åka och hämta Jan med för han saknades ju  . Hoppas vi får träffa honom med snart.


Ungarna har ju varit på ett annat dagis idag. Deras vanliga är ju stängt för sommaren. Gissa om ja var yr i bollen när ja skulle hämta dom. Ingen aning var dom var och vilken avdelning dom hamlat på. Som tur var så fick ja hjälp att hitta rätt. Sen när vi kom blev det massa bus. Medans ja lagade mat så låtsas diskade Nicole. Hon är så go när hon ska hjälpa till. Corre skulle ju så klart leka med hundarna.


Nu ikväll har vi mest tagit det lugnt. Jonas har kollat fotboll och ungarna kollade på nån barbiefilm och ja har busat med hundarna.


Pratat med en annan vän med nu ikväll. Skönt att bara snacka om allt möjligt ibland  . Känns bra att man lär känna lite fler människor i denna staden nu. Inte så ensamt som det kändes innan när man bara träffade Jonas kompisar. Ångrar med att Jonas övertalade mig att inte gå i en föräldragrupp när ja väntade Nicole. Men ändå inte. Ja vill ju inte bara umgås med folk för att man råkar ha barn i samma ålder.


Nu ska ja kolla på film som vanligt och sen sova.

Ovido - Quiz & Flashcards