Alla inlägg den 16 juli 2012

Av Anna - 16 juli 2012 22:40

Blev så förvånad när telefonen ringde igår kväll.

Mamma som ringde. Har typ inte snackat med henne sen i mars. Dock hade ja inte tid att snacka med henne eftersom ja skulle ha besök och samtidigt så ringde det på dörren och Sandra och Jan hade varit i sin gamla lägenhet. Så ja sa att ja skulle ringa senare. Men sen när ja ringde tillbaka så var hon nog ute med hundarna.


Hade en annan vän på besök på kvällen. Innan på dagen så var ju min svåger här en runda på besök med två av hans kompisar. Mycket folk på en och samma dag. Min svåger var grymt brun efter sin semester i serbien. Så han är nog brunast i familjen nu  . Till och med brunare än mig haha.


Idag har vi städat hela dagen för imorgon kommer ju pappa hit.

Fick tag på mamma i morse. Hon skulle visst komma och hämta oss på stationen på lördag. Vi ska ju åka lite tidigare på lördag så vi hinner träffa syster lite längre. Saknar ju henne och hennes lilla familj.


Nu blir det lite true blood som ja inte hunnit kolla på idag och sen sova. Upp tidigt imorgo för att hinna bada alla barn här hemma och hinna handla till middagen som ska ätas med pappa sen.


Ovido - Quiz & Flashcards