Alla inlägg den 12 juli 2012

Av Anna - 12 juli 2012 19:24

Denna veckan har inte varit så rolig. Nicole har varit jobbig som bara den. När hon blir trött så duger visst bara pappa. Inte lätt när han jobbat över hela veckan. Innan var det ju bara ja som gällde men inte denna veckan.


Fick hämta hem barnen tidigare från dagis idag pga en liten olycka. Gick inom affären en snabbrunda innan vi gick hem. Hade ju inget mellanmål hemma till barnen så det behövdes ju fixas. Vanligtvis hinner ju dom äta det innan ja kommer och hämtar dom men icke idag. Lagom till vi kom hem fick ja ett väldigt gulligt mess från ungarnas kusin. Corre och Nicole blev jätteglada för bilden på deras lila kusin och ja med så klart. Sen blev det massa bus här hemma. 


Jonas skulle ju jobba över idag med så ja hade ju ingen middag klar när han kom hem. Missade hans mess för då låg vi i badet ja och ungarna. Han skulle inte jobba över trots allt.

Härligt när ungarna ska hjälpa till och tvätta håret på en haha. Passade på att göra inpackning och naturligtvis ville dom med göra det. Så nu är den burken slut. Nicole skulle ju ta själv i sitt hår och tog massa. Så nu blir det att köpa ny nästa vecka.


Nu ska ja och Corre mysa ett tag innan hon somnar. Alla hundarna här hemma sover så då får man passa på.




Ovido - Quiz & Flashcards