Alla inlägg den 26 februari 2009

Av Anna - 26 februari 2009 13:47

Idag kom Corres farfars present. Blev lite så när det ringde på dörren. Kollade i titthålet men det var ingen ja kände igen så ja tänkte inte öppna men sen så ja att han hade ett paket i handen så då öppna ja. Trodde det skulle komma en avi i brevlådan men nej där hade ja fel. Gick in och kollade på sidan där ja beställt presenten och jo visst där står det expressleverans. Ja har visst beställt expressleverans. Kan ju förklara varför det gått så snabbt. Egentligen vill ja öppna och titta men det kom i en presentförpackning. Ja vet ju vad det är men inte hur slutreslutatet blev. Funderar på att öppna och sen slå in det igen. Ja vill ju se hur det blev. Får göra det sen.


Snackar  med Lina just nu. Hon är på jobbet och har sin fina vovve med sig. Hon verkar lika uttråkad som ja just nu... Skönt att vi börjat snacka igen. Saknar henne som fan. Detta har ju varit en konstig månad. Tagit upp kontaken med två gamla vänner och sen gjort mig av med en för gott. Den som ja gjort mig av med var ju bara så sjukt barnslig och verkade lite efter. Glad att slippa henne.


Har haft ont i magen dessa dagarna eller ja skulle nog inte kalla det ont direkt. Den känns öm och det är inte det enda som varit öm. Känner mig helt trött hela tiden. Sover dåligt med. Kan inte riktigt slappna av. Men det är ju inget konstigt på tanke med allt som varit. Hoppas på att ja sover några timmar mer i natt. Annars kommer ja somna på tåget imorgon eller rent av inte orka gå upp när ja måste för att hinna göra mig iordning.

Kom på att ja måste packa med ikväll och skriva lista till Corres farmor. Typiskt att ja ska göra det idag. Har haft hur många dagar som helst på mig att skriva. Jaja men ja ska göra det senare idag. Så slipper dom stå och kolla igenom varje matburk dom ska köpa till Corre haha.


En söt liten Corre som prövar diadem i affären...


Ovido - Quiz & Flashcards