Direktlänk till inlägg 2 september 2010

FUCK YOU!!!!

Av Anna - 2 september 2010 18:33

Du ska inte tro att du har nått att komma med. Du betyder inget för mig. Ja är långsynt så är det bara. Ja kommer fortsätta att skriva av mig här.


Just nu är allt på topp. Ja har haft en väldigt bra vecka än så länge  .

Cornelia har kommit igång med dagis igen och det funkar skitbra. Dagiset har fått ett nytt namn. Blev dock mindre glad när ja fick veta att en viss persons unge går nu ihop med Corre eftersom dom slagits ihop. Ja sa vad ja tyckte på dagis idag att den ungen med går där. Det är i och för sig inget fel på ungen utan mamman. Så det ska ju inte gå ut över den. Men ja berättade iallafall hur det ligger till. Tycker så synd om ungen faktiskt. Men va fan det är inte mitt problem.


Igår var vi ute på lekplatsen efter ja hämtat corre från dagis. Nicole gungade för första gången. Tyckte det var jättekul när Corre hjälpte till att gunga henne. Sen gick vi till skolan och Nicole sov då så Corre skulle åka rutschkana. Gick inte så bra. Fick ett litet utbrott på 2 ungar som inte lät henne gå ner igen när hon inte vågade åka. Dom såg att hon var på väg ner och kunde gått på andra trappan men icke. Corre gick upp igen för att dom skulle komma upp. Sen gjorde dom samma sak när hon försökte gå ner igen. Då blev ja lack och ställde mig ivägen och sa till dom att dom kunde fan gå upp andra hållet när dom ser att hon vill gå ner. Killen försökte ändå gå upp på den sidan så då kallade ja han ett mindre fint ord.


Va fan ja är inte perfekt men ingen är dum mot mina flickor. Cornelia är för snäll. Hemma är hon tuffare men så ska det ju vara.

Vi gick iallafall och handlade sen och sen stack vi hem och väntade på att mannen skulle sluta. Efter det bar det av till Ikea med svärföräldrarna  .


Kom hem med lite saker. Ska handlas mer sen när vi har mer pengar. Ska byta ut leta saker här hemma då. Just nu är det prio på annat.


Imorgon kommer äntligen Karin och hennes man. Ja längtar sjukt mycket. Hela helgen ska spenderas med dom. Imorgonkväll när dom kommer så ska vi ut och äta. Så då ska svärföräldrarna passa barnen. Sen hämtar vi dom på lördagförmiddag för vi ska hitta på massa kul saker med Karin och Luciano  .


Detta är precis vad ja behöver. Nu ska ja dock fortsätta stryka och städa lite.

Blev ett längre inlägg idag men har inte haft tid att skriva.


Ha en trevlig helg alla för det kommer vi ha!!

 
 
Ingen bild

anonym

2 september 2010 20:15

Det var inget hot mot dig o din familj.jag menar bara att man kan inte lita på vet som helst.Helt plötsligt så kommer det en idiot som vill förstöra.
Du gör precis som du vill.Om du vill veta att andra ska få tillgång till ditt privatliv.Helt upp till dig.
Var bara rädd om dig.....inget annat.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 27 oktober 2013 23:21

Här händer det saker. Pratat med polisen 3 gånger ikväll. Känns väl ok.   Annars har det varit lugnt här idag. Vi har bakat med barnen. Det blev kanelbullar och pepparkakor. Barnen fick dekorera pepparkakorna själv. Nicole åt mest kristyren än at...

Av Anna - 27 oktober 2013 08:45


Nu börjar det kännas mer att ja inte sover ordentligt. Fredags var ja så irriterad när vi var och storhandlade. Inte nog med det så hade ja ont i magen som bara den. Känner mig stressad hela tiden. Igår turade vi med båtarna. Var meningen att vi s...

Av Anna - 24 oktober 2013 22:07

Haft en konstig dag idag. Insett att ja äntligen kommer sova ordentligt snart. Ingen mer trötthet. Får hoppas att det blir så nu. Inget kul när kroppen går på högvarv hela tiden. Fick namnet på min nya läkare idag. Dock redan glömt det. Får hoppas...

Av Anna - 23 oktober 2013 22:31


I helgen har vi bestämt att vi ska åka till busfabriken och baka. Nicole frågar hela tiden om det är idag vi ska till busfabriken. Så nu räknar hon och corre ner dagarna. Nästa vecka är det ju höstlov och då hoppas ja på att ja har massa energi at...

Av Anna - 22 oktober 2013 22:25

Har haft ett uppehåll från bloggen ett tag. Haft massa annat att tänka på. Börjar äntligen bli frisk. Varit i Ullared med Linda och Jackie. Var skönt att komma hemifrån. Sen har vi haft massa besök här hemma. Nu i helgen har min moster vari...

Ovido - Quiz & Flashcards