Alla inlägg under juli 2012

Av Anna - 4 juli 2012 22:20

varför får vissa bli föräldrar kan man undra.

ja var ingen ängel när ja var yngre men inte fan höll ja på med sånt när ja var i 9 års åldern.


Ikväll tog vi två flickor på bar gärning när dom sprejade på en vägg. Var ute med Roxy och hade grannen och hennes hund med på promenaden. När vi nästan är hemma så hör ja nån som sprejar och vi går dit och kollar. Trodde typ att det skulle stå ungdomar i 15 års åldern och uppåt men till min förvåning så ser ja två flickor i 9 års åldern och sprejar. Vi går dit och frågar vad dom höll på med. Till svar får vi att man får göra så. Vad fan är det för svar... Grannen blir förbannad och tar sprejburkarna ifrån dom och hotar med att ringa polisen. Ja bara skrattar. När dom springer därifrån så sa ja till grannen att vi borde prata med deras föräldrar och det skulle vi göra. Men dom hann att springa ifrån. Ja känner ju igen den ena flickan så nästa gång vi ser henne ska ja tvinga henne att visa oss var hon bor och sen ta ett snack med hennes föräldrar.


Så jävla trött på detta området. Bara massa skit.

Visst graffiti kan vara fint men inte när det görs av en 9 åring.


 

Av Anna - 2 juli 2012 19:55

Har inte haft orken att blogga. Men mycket har hänt sen sist.


Midsommar firades ju i Danmark hos våra gamla grannar. Maten var god. Inte varje dag man får äta äkta dansk mat gjord av en dansk  . Trevligt var det fast ja inte var på topp. Känt av magen då ett tag och hade mina misstankar om att det var ett nytt skov på g. Vilket det nu visat sig att ja har.


Förra veckan spenderades ett par gånger på sjukhsuet för att ta olika prover. Vissa ska skickas iväg. Ett fick ja svar på idag som dom skulle skicka vidare på ytterligare utredning.


Tröttsamt att ha så ont i magen. Problem med sömnen nu också. Imorgon ska ja dock jobba. Tänker inte låta detta förstöra. Visst ja borde vara hemma men ja får ingen ro till det. Så imorgon blir det växter som gäller.

Ovido - Quiz & Flashcards