Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Anna - 9 mars 2009 16:14

Till dig som ringde idag!!!


Come with me Come with me
Stay the night
You say the words but boy it don’t feel right
What do you expect me to say
(You know it’s just too little too late)

You take my hand and you say you’ve changed
But boy you know your begging don’t fool me
Because to you it’s just a game
(You know it’s just a little too late)

So let me on down 'cause time has made me strong
I’m starting to move on
I’m gonna say this now
Your chance has come and gone and you know

It’s just too little too late
A little too wrong and I can’t wait
Boy you know all the right things to say
You know it’s just a little too late
You say you dream of my face but you don’t like me
You just like the chase
To be real it doesn’t matter anyway
You know it’s just too little too late

It’s just too little too late
Mmm...

I was young and in love
I gave you everything but it wasn’t enough
And now you wanna communicate
(You know it’s just too little too late)

Go find someone else
I'm letting you go I’m loving myself
You gotta problem
But don’t come asking me for help
'Cause you know

It’s just too little too late
A little too wrong and I can’t wait
Boy you know all the right things to say
You know it’s just a little too late
You say you dream of my face but you don’t like me
You just like the chase
To be real it doesn’t matter anyway
You know it’s just too little too late

I can love with all of my heart baby
I know I have so much to give
(I have so much to give)
With a player like you I don’t have a prayer
That’s no way to live, no 

 

Av Anna - 9 mars 2009 14:28

Allt blev kaos igår. Skulle åka och hämta Corre igår. Dagen började bra och ja var pigg som bara den. Hoppade bussen och ser att Sandy och hennes pappa där. Tänkte vad kul nu har ja nån att snacka på vägen till hbg. Snackar lite om hur det varit sen sist vi träffades. Sandy pratar jättemycket. Fattar inte hälften vad hon säger men så är det i den ålderna.


Iallafall när vi kommit till hässlehåla så går ja ut och rökar. Det står ju ändå stilla i 10 minuter så då får man passa på. Hoppar in igen när ja är klar. Kollar på klockan och tåget ska snart vidare. Ser att lokföraren går av. Ja tänker va fan ska han nu tåget ska ju gå alldels strax. Kolla på klockan och det är 10 minuter sen tåget skulle gå. Ja tänker fan vad är det nu för problem. Helt plötsligt kommer han tillbaka och ja hör i högtalarna att tåget inte kan gå vidare pga el fel. Sen efter en stund kommer tågvärdinnan ut och säger att en el ledning är av så tåget inte kan gå vidare. Det var inga tåg som kunde gå för elen kom från malmö och allt stod stilla här till lund. Ja bara fan vad typiskt. Yrar runder innan ett tag för ja visste inte var vi skulle gå. Dom säger att det ska komma bussar men ingen buss kommer. Ja börjar bli irriterad. Träffar på en äldre dam som också ska till hbg. Så vi börjar snacka. Sen känner ja bara fan ja måste på toa. Sticker till toan och då är det kö. Fanns bara en toa. Damen framför mig säger att personen som var inne på toan varit där inne länge. Ja bankar på dörren. en kille svarar för fan låt mig skita ifred ja sa till honom du har fan varit där inne länge nu. Du får fan skynda dig. Hör att han snackar med nån. Ja bara fan är det en till där inne. Efter ett tag kommer han ut och då säger han till damen ska du bajsa. Han sa det inte en gång heller. Han var så nerdrogad att man kunde inte undgå att veta vad han gjort på toan. Det fanns ju rester kvar av hans skit. När ja står och väntar på min tur så ser ja att han tryckt upp sitt ansikte i fönstret och säger ska du bajsa ja bara herregud hur väck i skallen kan man bli. Sen dyker hans flickvän upp med en barnvagn och han börjar hålla på med sin son. Skriker att detta är mitt barn. Så hör man henne ryta till för helvete skärp dig. Ja bara tänker stackars unge att ha en sån pappa.


Går in på pressbyrån och köper lite godis och en dricka. Vid detta laget har det gått 2  timmar och ja är helt skakig att ja nästan svimmar av. Får i mig lite dricka och godis sen går ja tillbaka där bussarna ska gå. Kommer en buss men den skulle hem till stan. Sen kommer det 2 bussar till och dom ska med till stan. Fan det är ju inte fler som ska dit så varför ska dom ens köra åt det hållet. Sen 2 ytterliga bussar som ska till höör. Sen sa ja till vår lokförare att nu får du säga till dom att vi vill till hbg. Han skulle ju också dit så han höll mig. Han övertygade nästa busschaffuör att köra iallafall till tyringe. Där går ju tågen. Iallafall kommer vi dit efter nästan 3 timmars väntan. När vi sitter där och väntar stötter ja på Niklas så vi börjar snacka. Sen kommer det ett tåg och då säger dom att tågen ska funka nu. Vi bara vad bra. Men då det tåget vi kom med startade inte sen i hässlehåla. Så det tåget som kom från hbg vände i hässlehåla och körde tillbaka igen. Då var vi glada. Kom på tåget och då kom lugnet äntligen är vi påväg. Var framme 15.50 Springer in på kundtjänst och hämtar en lapp. Ja ska fan ha ett frikort. Hon stämplar min bilijett så ja slipper betala på bussen hem till Jonas.


Sprang sen till bussen. Träffar på en dam från sri lanka i kön till bussen. snackar lite med henne. Hon var här och hälsade på från sri lanka. Hennes systrar bodde visst här. Trevlig var hon. ja blev ju lite nervös när ja skulle prata engelska med henne. För först pratade hon singalesiska med mig och det pratar ju inte ja. Sen till slut kom ja iallafall fram. Stannade ett tag hos jonas. Sen åkte vi in till stan. stack till mc donalds och sen gick vi en runda. Sen stack vi hem med tåget. När ja kommer fram ser ja att det är 45 minuter tills bussen går. Ja bara fan heller om ja ska vänta på en bussjävel igen. Hittar en taxi och sen sticker vi hem.


Idag har vi tagit det ganska lugnt. Mös när vi kom hem igår och det har vi gjort idag med. Ska snart iväg en runda. Behöver komma ut. Ja mår ju bättre med. Men det är nog medicinerna...

Ovido - Quiz & Flashcards