Alla inlägg den 30 mars 2009

Av Anna - 30 mars 2009 16:22

Mycket gjort idag. Satt ihop Corres nya vagn för en stund sen. Sen har ja satt ihop hennes nya säng med. Jonas hade gjort det mesta förra helgen så ja behövde bara skruva ihop fyra saker och sen lägga i ribb bottnen.

Gick precis ut i köket för att börja med maten. Tyckte det var lite för tyst inne på corres rum. Hon satt i sängen när ja gick ut i köket. Gick precis tillbaka för att kolla vad hon gjorde. Jo då ligger hon och sover i sin nya säng:). Så gullig är hon. Tagit på sig täcket och allt. Får nog vänta med maten tills hon vaknar. Ska hänga upp lite mer tvätt strax.

Har ju städat och tvättat som en galning idag. Det behövdes verkligen. Ja får ju mina ryck ibland och städar rejält.


Ringde det där samtalet med idag som ja skulle väntat med. Men varför gå dra på det. Ringde bvc med i morse för att se om ja kunde få en tidigare tid imorgon men nej det gick inte. Så det blir att vi får ta tåget sent imorgon. Gillar inte riktigt det. Ja hoppas hon har ökat bra i vikt denna gången med men ja tvivlar på det. Hon äter ju inte mycket precis och kräsen är hon.


Ska följa med Jonas till läkaren iallafall trots vad han sa igår. Det var han själv som ville det. Han har ju bett om ursäkt men det har redan fått konskvenser. Som sagt han säger att han känner mig så bra så då borde han veta att ja inte förlåter så lätt. Igår var ja bara ledsenn över vad han hade sagt och idag bryr ja mig inte ett skit. Ja har bara fått nog över allt som rör honom. Det är inte mitt problem längre och får ja som ja vill så kommer ja bara bli glad. Ja mår så pass bra nu att ja kan skratta och le och mena det.


Nej nu får ja väl återgå till tvätten ja har ju en maskin till som måste tvättas idag...

Ovido - Quiz & Flashcards