Alla inlägg den 20 mars 2009

Av Anna - 20 mars 2009 21:27

Har haft en toppen dag idag. Vi vaknade tidigt så vi stack in till stan en runda. Ringde och frågade Jenny om vi kunde komma tidigare eftersom Jonas skulle ta ett tidigare tåg. Stack inom apoteket och hämtade ut mina mediciner och köpte Corres medicin. Förhoppningsvis ska hennes mage bli bättre nu. Sen stack vi inom hm och köpte en jättesöt pyjamas till Isabell. Köpte likadan till Corre med. Sen stack vi till vinslöv och träffade Jenny och Isabell. Alltså gud vad söt denna unge är. Hon sov större delen vi var hemma hos dom. Corre fick presenter som ja nog kommer bli knäpp på hahaha. Men ja får väl ge igen sen mot Jenny;).


Isabell vaknade typ en 45 minuter innan vi skulle sticka tillbaka hem. Så ja var ute och hämtade in henne. Corre ville ju hålla henne. Hon skulle klappa på Isabell hela tiden. Tyckte så synd om Jenny när hon skulle amma. Corre skulle ju titta på och klappa Isabell hela tiden. Iallafall så fick vi springa lite när vi skulle ta tåget tillbaka. Jonas hjälpte till med vagnen när vi hoppade på. Sen när vi kom in till stan så stack vi till domus och handlade. Sen stack vi hem. Corre var ju så glad att busa med sin pappa. Trots hon var supertrött. Hon somnade tidigt ikväll.


Ja och Jonas bestämde oss för att bada nu ikväll. Jättemysigt att bara ligga i ett varmt bad och snacka. Nu ska ja ta en cigg och sen ska ja krypa ner i sängen. Blir ju att man ska upp tidigt imorgon...

Ovido - Quiz & Flashcards