Alla inlägg den 5 juni 2010

Av Anna - 5 juni 2010 19:44

spenderades på tropikariet och Väla. Phille kom och hämtade oss vid 2 och sen stack vi till tropikariet. Hade aldrig varit där innan och vill definitivt inte dit igen. Inte värt pengarna. Trodde det skulle vara med att titta på. Så Denice du har inte missat nått . Sen efter det så stack vi till Väla. Jonas ville ha nya solglasögon och det hittade han. Under tiden så kollade ja barnkläder som vanligt. Köpte solhattar till töserna. Så nu har båda likadana. Försökte att få Corre att välja en annan färg än den Nicole skulle ha men det gick inte. Hon skulle ha likadan. Tyckte inte det fanns jättemycket att välja precis. Köpte ett linne till Nicole och byxor till det och corre fick en klänning och ett par byxor. Sen stack vi till Coop och bolaget. Pojkarna och barnen gick dit medans ja gick själv in till Coop. Skulle se om ja hittade nått att äta. Hittade nått kött och Jonas och ja tyckte vi skulle grilla. Så vi köpte en engångsgrill och grillade sen när vi kom hem. Ja gjorde en god sallad till det. Ja har fått dille på sallad nämligen. Det är som godast på sommaren tycker ja när man inte är nån storätare.


Idag har ja varit hemma med barnen själv. Corre fick inte följa med till vår gamla granne. Fatta hur förbannad ja blev. Corre blev jätteledsen. Hon stod nog och grät vid dörren i en halvtimme. Ja blev själv ledsen att se henne sån. Men efter det så lyckades ja till slut få henne på bättre humör genom att vi satte oss vid datan och ritade. Det tyckte hon var kul. Nicole sov som en stock. Sen var vi ute och blåste bubblor och sen när Corre vilade lite så passade ja på att ringa pappa och berätta om allt som hade hänt. Han frågade hur vi båda mådde och ja sa att det är skitbra mellan mig och Jonas nu men det andra fått mig att må ganska dåligt. Måste säga att det var skönt att prata med pappa. Ja vet att han kan säga knäppa saker ibland och ja med men innerst inne så har ja en bra pappa. Han har förändrats en hel del sen ja flyttade och det märks.


Ja vill ju fortfarande flytta härifrån och ja hoppas ja kan övertala Jonas. Ja saknar min familj jättemycket. Alltså ja vill ju inte flytta tillbaka till kstad men ja vill flytta härifrån. Nu ska ja och Jonas kolla på film eller rättare sagt strax. Nicole måste somna först. Corre ligger och sover bredvid mig nu.


        



Ovido - Quiz & Flashcards