Alla inlägg den 26 juni 2010

Av Anna - 26 juni 2010 16:30

Gårdagen var hur trevligt som helst. Åt gott och bara hade det trevligt helt enkelt. Man får ju priotera midsommar på ett annat sett nu när man har barn. Corre fick en ny kompis hahaha. Caroline heter hon. Hon var en vän till Phille. Jättetrevlig tjej. Sen var ju jenny och matte med deras lilla tös också hos oss och Andy med en stund. Ja och Jenny fick ju lite tid att snacka om allt möjligt. hur våra graviditeter varit och lite om familj och sånt. Lite roligt att Nicole och Isabell är nästan lika stora. Det skiljer ju ändå nästan 4 månader mellan dom. Cornelia var hur lugn som helst igår och var som en liten prinsessa. Mycket pussande och kramande med sin lillasyster. Sen lekte hon lite med Isabell med.

Ja fick massa pussar av Isabell när ja höll henne en stund. Hon var så go.


Denna lilla tjejen är grymt lik sin pappa. Precis som corre är lika Jonas. Det är konstigt att man kan bli så lik sina föräldrar.

Fick beröm för min fina tårta. Dom trodde den var köpt men icke ja hade ju gjort den själv. Fick ju göra om den på förmiddagen eftersom det hade hänt nått konstigt med den andra. Marängen hade smällt och tårtan sjunkit ihop. Så det var bara att slänga den och göra en ny. Som tur hade ja det mesta hemma. Fick bara springa ner och köpa mer grädde.


Får se om nästa midsommar blir lika trevligt. Men ja sa till Jonas att nu ska vi aldrig lämna bort barnen på midsommar utan alltid fira med dom. Var ju meningen att dom kanske skulle vara hos svärföräldrarna och ja är glad att det inte blev så. hade varit tråkigt utan dom. Ja börjar ju må lite bättre nu med och vill umgås mer med barnen. Ja är ju den som går upp på morgonen nu och byter blöjer och fixar frukost. Så lite ändring har det blivit. Idag har ja ju med tagit hand om ungarna. Diskat undan medans jonas sovit av sig gårdagens fylla. Just nu så ligger corre och halvsover på min arm. Får nog sluta skriva nu...



Lite bilder från igår

              

Ovido - Quiz & Flashcards