Alla inlägg den 8 juni 2010

Av Anna - 8 juni 2010 19:01

varit ganska hyfsad. Vi var på vårt möte i morse och ja hann att ringa min läkare med i morse. Äntligen var han tillbaka från sin semester. Blir ändring i medicineringen nu. Efter det så stack vi in till stan för Jonas skulle till Ams. Träffade Madde en liten stund. Snackade lite medans Jonas gjorde det han skulle göra. Sen efter det stack vi och handlade på OJ. Lite smått och gott. Skulle egentligen bara handlat ersättning till Nicole men det blev kött och annt gott. Vi gick till torget och handlade grönsaker efter OJ. Mycket billigare där och lika fräscht. Fick en ros av en gubbe som gick och dela ut dom till folk. Massa politiker igång för att fiska efter röster...


Efter grönsakshandlingen så stack vi hem. Fan vad ja blir irriterad på folk i denna staden. Att man inte ställer sig upp när det kommer gravida eller gamla som behöver sätta sig i bussen. Ja erbjöd mig att ställa mig upp när det kom en dam med rullator men hon sa nej eftersom hon såg att ja hade Nicole i famnen. Som tur var så sa busschaffuören till killarna som satt där barnvagn/rullator mm ska stå att dom fick flytta sig. Ja sa också ifrån att ni kan väl fan flytta på er.


När vi kom hem gick ja och hämtade Corre på dagis och sen gick vi hem direkt och gjorde Chokladbullar och sen gjorde vi minipizzor men det gjorde ja och Jonas själva.


Imorgon har ja nått att ge Annika. Nått som vi snackade om när hon var här. Ska bli kul att se hur hon reagerar. Nu ska ja umgås lite med min man och sen blir det tidigt isäng. Ska ju till sjukhuset imorgon och det kommer bli en lång dag.

Ovido - Quiz & Flashcards