Alla inlägg den 20 juni 2010

Av Anna - 20 juni 2010 14:23

Min svägesrka var här igår och vi grillade och åt massa annat gott med. Hur trevligt som helst  . Hoppas vi kan göra om det snart igen.


Ifredags var vi och hämtade katterna. Hur söta som helst. Men fan vad han var jobbig på det ena stället som vi skulle hämta på. Katten sprang och gömde sig i en buske och då går han och hämtar en handske och säger helt efterblivet att ja spelar faktiskt tennis och det sista ja vill är att bli riven... Alltså vilken mes. Vi skrattade åt han sen när vi körde där ifrån. Först blev vi irriterade för dom var inte hemma när vi kom trots att dom visste att vi skulle komma. Sen när ja ringde på vägen hem till Hbg så svarar denna mesen. Kan var tur att han kom hem precis då så vi kunde åka tillbaka och ta den. Annars hade ja tänkt ringa dit och skälla ut dom på lördagen. Har man bestämt att man ska komma så får man fan vara hemma. På det andra stället var dom hur trevliga som helst och dom skulle skänka pengana för kattungarna till en barnfamilj i Tibet. Tyckte ja var väldigt fint av dom...


Zigge som vi hämtade först är väldigt rädd av sig men ja tror det kommer ändras snart. Sally är mer kelen av sig och redan van av att Corre ska bära henne hela tiden. Sen måste ja skriva att Denice det är en jättefin idé att skaffa katt där ifrån. Vi tänkte med det från början men vi hittade dessa istället.


Nu ska ja passa på att äta nått medans båda barnen sover och kattungarna med.


  

Ovido - Quiz & Flashcards