Alla inlägg under mars 2009

Av Anna - 9 mars 2009 16:14

Till dig som ringde idag!!!


Come with me Come with me
Stay the night
You say the words but boy it don’t feel right
What do you expect me to say
(You know it’s just too little too late)

You take my hand and you say you’ve changed
But boy you know your begging don’t fool me
Because to you it’s just a game
(You know it’s just a little too late)

So let me on down 'cause time has made me strong
I’m starting to move on
I’m gonna say this now
Your chance has come and gone and you know

It’s just too little too late
A little too wrong and I can’t wait
Boy you know all the right things to say
You know it’s just a little too late
You say you dream of my face but you don’t like me
You just like the chase
To be real it doesn’t matter anyway
You know it’s just too little too late

It’s just too little too late
Mmm...

I was young and in love
I gave you everything but it wasn’t enough
And now you wanna communicate
(You know it’s just too little too late)

Go find someone else
I'm letting you go I’m loving myself
You gotta problem
But don’t come asking me for help
'Cause you know

It’s just too little too late
A little too wrong and I can’t wait
Boy you know all the right things to say
You know it’s just a little too late
You say you dream of my face but you don’t like me
You just like the chase
To be real it doesn’t matter anyway
You know it’s just too little too late

I can love with all of my heart baby
I know I have so much to give
(I have so much to give)
With a player like you I don’t have a prayer
That’s no way to live, no 

 

Av Anna - 9 mars 2009 14:28

Allt blev kaos igår. Skulle åka och hämta Corre igår. Dagen började bra och ja var pigg som bara den. Hoppade bussen och ser att Sandy och hennes pappa där. Tänkte vad kul nu har ja nån att snacka på vägen till hbg. Snackar lite om hur det varit sen sist vi träffades. Sandy pratar jättemycket. Fattar inte hälften vad hon säger men så är det i den ålderna.


Iallafall när vi kommit till hässlehåla så går ja ut och rökar. Det står ju ändå stilla i 10 minuter så då får man passa på. Hoppar in igen när ja är klar. Kollar på klockan och tåget ska snart vidare. Ser att lokföraren går av. Ja tänker va fan ska han nu tåget ska ju gå alldels strax. Kolla på klockan och det är 10 minuter sen tåget skulle gå. Ja tänker fan vad är det nu för problem. Helt plötsligt kommer han tillbaka och ja hör i högtalarna att tåget inte kan gå vidare pga el fel. Sen efter en stund kommer tågvärdinnan ut och säger att en el ledning är av så tåget inte kan gå vidare. Det var inga tåg som kunde gå för elen kom från malmö och allt stod stilla här till lund. Ja bara fan vad typiskt. Yrar runder innan ett tag för ja visste inte var vi skulle gå. Dom säger att det ska komma bussar men ingen buss kommer. Ja börjar bli irriterad. Träffar på en äldre dam som också ska till hbg. Så vi börjar snacka. Sen känner ja bara fan ja måste på toa. Sticker till toan och då är det kö. Fanns bara en toa. Damen framför mig säger att personen som var inne på toan varit där inne länge. Ja bankar på dörren. en kille svarar för fan låt mig skita ifred ja sa till honom du har fan varit där inne länge nu. Du får fan skynda dig. Hör att han snackar med nån. Ja bara fan är det en till där inne. Efter ett tag kommer han ut och då säger han till damen ska du bajsa. Han sa det inte en gång heller. Han var så nerdrogad att man kunde inte undgå att veta vad han gjort på toan. Det fanns ju rester kvar av hans skit. När ja står och väntar på min tur så ser ja att han tryckt upp sitt ansikte i fönstret och säger ska du bajsa ja bara herregud hur väck i skallen kan man bli. Sen dyker hans flickvän upp med en barnvagn och han börjar hålla på med sin son. Skriker att detta är mitt barn. Så hör man henne ryta till för helvete skärp dig. Ja bara tänker stackars unge att ha en sån pappa.


Går in på pressbyrån och köper lite godis och en dricka. Vid detta laget har det gått 2  timmar och ja är helt skakig att ja nästan svimmar av. Får i mig lite dricka och godis sen går ja tillbaka där bussarna ska gå. Kommer en buss men den skulle hem till stan. Sen kommer det 2 bussar till och dom ska med till stan. Fan det är ju inte fler som ska dit så varför ska dom ens köra åt det hållet. Sen 2 ytterliga bussar som ska till höör. Sen sa ja till vår lokförare att nu får du säga till dom att vi vill till hbg. Han skulle ju också dit så han höll mig. Han övertygade nästa busschaffuör att köra iallafall till tyringe. Där går ju tågen. Iallafall kommer vi dit efter nästan 3 timmars väntan. När vi sitter där och väntar stötter ja på Niklas så vi börjar snacka. Sen kommer det ett tåg och då säger dom att tågen ska funka nu. Vi bara vad bra. Men då det tåget vi kom med startade inte sen i hässlehåla. Så det tåget som kom från hbg vände i hässlehåla och körde tillbaka igen. Då var vi glada. Kom på tåget och då kom lugnet äntligen är vi påväg. Var framme 15.50 Springer in på kundtjänst och hämtar en lapp. Ja ska fan ha ett frikort. Hon stämplar min bilijett så ja slipper betala på bussen hem till Jonas.


Sprang sen till bussen. Träffar på en dam från sri lanka i kön till bussen. snackar lite med henne. Hon var här och hälsade på från sri lanka. Hennes systrar bodde visst här. Trevlig var hon. ja blev ju lite nervös när ja skulle prata engelska med henne. För först pratade hon singalesiska med mig och det pratar ju inte ja. Sen till slut kom ja iallafall fram. Stannade ett tag hos jonas. Sen åkte vi in till stan. stack till mc donalds och sen gick vi en runda. Sen stack vi hem med tåget. När ja kommer fram ser ja att det är 45 minuter tills bussen går. Ja bara fan heller om ja ska vänta på en bussjävel igen. Hittar en taxi och sen sticker vi hem.


Idag har vi tagit det ganska lugnt. Mös när vi kom hem igår och det har vi gjort idag med. Ska snart iväg en runda. Behöver komma ut. Ja mår ju bättre med. Men det är nog medicinerna...

Av Anna - 7 mars 2009 20:36

Blev inte att ja gick och la mig och kollade på film. Lyssnar på musik och tänker på min dotter. Som ja älskar henne. Hon är verkligen mitt allt. Känns som det var igår ja kom hem med henne från bb och ja bara satt och tittade på det lilla livet. Kändes så overkligt att hon växt där inne i min mage. Kommer ihåg första leendet ja fick. I början bara sov hon ju men som tiden gick så hände det mer och mer med henne och det gör det ju än. Ja är så stolt att ja fick henne. Det är nästan sjukt hur mycket ja älskar henne. Ja känner mig halv utan henne just nu. Det är tomt och tyst på ett sett. Men ja vet att hon har det bra hos sin pappa. Ja hade ju inget val direkt denna gången. Men ja ska kämpa på för ja har valt att leva för hennes skull.

Av Anna - 7 mars 2009 18:52

Har ja inte gjort mycket. Snackade med J ett bra tag idag. Pratade om vår uppväxt. På sett och vis så har vi haft liknade barndom men ändå inte. Det har fått mig att tänka mycket idag om hur ja vill att Cornelia ska ha det i framtiden. Hon ska få det bättre än vad ja har haft det och två föräldrar som kan prata med varandra. Mina snackar ju knappt med varandra och har knappt gjort det under min uppväxt.


D skulle kommit idag men ja pallade inte. Har mest tagit det lugnt. Tvättat och sånt. Nu kollar ja på the hills medans ja bloggar. Ska snart sätta på nån film och krypa ner i sängen. Förhoppningsvis så somnar ja tidigt. Har sovit ganska hyfsat dessa dagarna. Imorgon ska ja ju åka och hämta Cornelia. Ska bli skönt att träffa henne. Saknar henne sjukt mycket. Jonas med men bara lite saknar ja han.


Nej nu ska ja återgå till tven...

Av Anna - 6 mars 2009 19:24

saker verka hamla hos mig. Så fort nån går bort i min släkt så får ja massa saker. Senast idag hade pappa varit lämnat porslin i min lägenhet som kommer från min gammelfarmor Anna. I och för sig så var det många år sen hon dog men pappa håller på att röja ut ur huset nu eftersom han ska bo där sen och dom håller på att bygga om där med. Han är fan där varje dag nu. Glad att han fixat min tvättmaskin med. Så imorgon när ja kommer hem så ska ja tvätta. Men ja får nog ta det lite lugnt ändå. Ja är inte riktigt bra än. Ja saknar min dotter jätte mycket. Det är tomt utan henne.


Messar med Sabina. Hon känner visst som ja ikväll. Ja är lite deppig. Berättade för henne var ja befinner mig. Ja har ju inte sagt för nån var ja befinner mig just nu iallafall inte exakt. Men ja vet att hon håller tyst. Mina nya mediciner funkar bra. Iallafall känns det så men ja är ändå lite deprimerad. Ligger här och lyssnar på musik och funderar på livet och allt ja gått igenom sen corre föddes. Det har fan inte varit lätt men ja kan säga att hon är det enda som ja kämpar för nu. Hon är mitt allt. Ingen ska försöka ta henne ifrån mig.


Ja måste försöka hitta tillbaka till mig själv igen. Tänk att 2 personer kan ändra på en så mycket. Ja behöver den gamla Anna just nu. Men ja är rädd för att släppa loss henne igen. Det kan sluta i katastrof. Ja märker mer och mer att delar av mitt gamla mig dyker upp på fel tillfällen. Mitt humör är ju inte att leka med. Ja har ju flippat ut ett par gånger detta året. Det är ju tvyärr samma person som fått ta det men han kan ju hantera mig också. Om folk hade vetat vad ja sagt då och varit på väg att göra hade dom börjat oroa sig. Men detta har ju aldrig hänt när Corre är hemma. Hon håller mig lugn på nått sätt. Man måste hela tiden tänka Anna du har barn nu och du kan inte göra såna saker. Ja har så mycket hämnd i tankarna. Sen när det väl händer vill du inte vara min ovän. Då kommer ja stå på toppen och titta ner på alla som gjort mig illa eller som ja inte tycker om...


GLÖM ALDRIG HÄMNDEN ÄR LJUV

Av Anna - 3 mars 2009 20:40

pratat med "pittbullen". Mycket givande samtal. Han vet ju att ja mår dåligt just nu. Bra att ha såna vänner som stöd. Saknar D just nu. Inte snackat med han sen i söndags. Får nog ringa honom imorgon innan ja sticker hemifrån. Så ja är på någonlunda humör när ja ska lämna Corre. Alla som har hört av sig idag har hållt med att det är så dålig stil av han att sura för en sån sak. Ja har ju sagt som det varit. Har inte gått ingående med vad som sagts för det är ju mellan oss. Fick höra idag att ja ska inte låta denna personen köra över mig så där och sätta hårt mot hårt. Men dom vet ju inte mina planer. Så dum är ja inte att ja berättar det för folk. Eller ja gör det med 2 personer som ja vet håller tyst och skulle göra vad som helst för mig.


Är lite orolig för imorgon. Inte bara för ja ska till sjukan utan för Cornelia med. Det är ju inget kul att lämna henne till Jonas precis särskilt inte när han beter sig som han gör just nu.


Nej nu ska ja krypa ner hos Corre igen. Måste först ta mina mediciner sen ska ja mysa med henne. Kommer sakna henne sjukt mycket när hon är hos han. Tur att han inte bor själv för då hade ja mått sjukt dåligt pga det. Nu finns ju farmor och farfar där med. Det är ju en trygghet.



Av Anna - 3 mars 2009 14:52

I lördags hade ja lite små ont i magen. På söndagen var det värre. Åkte ner och hämtade Corre hos Jonas. Trodde ett tag att ja skulle svimma pga smärtan. Höll dock fasaden uppe. Sa bara att ja hade lite ont i magen. Sanningen var att ja skulle kunna börja gråta när som för ja hade så ont. Pappa kom och hämtade oss på stationen som tur var. Stack snabbt och handlade och sen stack vi hem. Pratade på med D när ja kom hem. Behövdes kan ja säga. Särskilt när ja flippade ut på honom i lördags. Han är van så han tar inte åt sig ändå. Han vet ju hur ja funkar och känner mig innan och utantill. Snackade lite med "pittbullen" igår med. Han fick mig på lite bättre humör när ja var hos Jonas.

Igår låg ja bara hela dagen. Var bara uppe när Corre skulle ha mat och byta blöja. Hon var ju vid mig hela tiden ändå. Satt på golvet eller så var hon i sängen hos mig. Så snäll var hon igår.


Snackade med mamma igår med. Var ju tvungen och uppdatera henne om mitt hälsotillstånd nu. Planerad med en helg snart som vi ska sticka och köpa en ny säng. Hon behöver ju sova i en egen säng och inte hos mig. Hon börja bli för gammal för spjälsängen med, Diskuterade lite det med Sabina idag om vad hon tyckte. Hon kan ju det där med barn ju.

Ringde henne efter ja hade snackat med mina läkare i morse. Ska börja med nån ny medicin och sen fick ja en akut tid imorgon.


Jonas ska ta henne imorgon.Va fan du sköter ju ändå inte ditt sk jobb. Det värsta är att ja var så stolt innan att han gick till sitt jobb och skötte det men nu vet i fan om ja är det. Det roliga är att ja har ett mess kvar där han själv skrivit på fyllan att han inte bryr sig så mycket om det. Så han har inget att komma med att han inte sagt det. Kanske låter som ja är arg på honom men det är ja inte. Bara besviken. Att man ska behöva tjata om att han ska ta sin dotter. Trött på det. Särskilt när ja mår så pass dåligt. Dom orden Corre hörde mig säga om honom i morse hoppas ja aldrig hon behöver höra igen. Fan vad sur ja blev. Han surade mot mig så inte så konstigt att man blir sur. Hatar när han är sån. Tycker bättre om när han är snäll.


Pappa var här i morse med med mera piller. Snällt att han ger mig farfars gamla smärtstillande piller. Pappa skulle ju aldrig själv ta dom. Det är ju för starka saker enligt honom. Han fick ju sånt själv när han låg på sjukhuset och ja skrattade ganska rejält när ja var och hälsa på honom då. Han var ju så väck. Fick hela kartongen av honom. Det delades ju upp när farfar gick bort. Alla såna piller. Men ja har ju användet det mesta haha.


Nej nu ska ja mysa med Corre lite. Men först måste ja ta medicinen. Har nog snart tagit för mycket. Men ja är klar i huvudet för alla ni som undrar... Så illa är det inte nämligen...


Ovido - Quiz & Flashcards